Locatie
Luxe en gezellig
Hillegersberg-Schiebroek is een van de aangenaamste woongebieden van
Rotterdam met statige villa’s in rustige, lommerrijke lanen en langs prachtige singels. Luxe appartementencomplexen temidden van waterpartijen en groen en een uitstekende voorzieningenniveau staan garant voor eigentijds wonen op hoog niveau. Met ruim honderddertig winkels vormen de Bergse Dorpsstraat, de Streksingel, de Freericksplaats, Weissenbruchlaan en de Kerkstraat een van de hoogwaardigste shoppinggebieden van Rotterdam. Naast food, mode- en lifestyle winkels vindt u er gezellige eetgelegenheden, variërend van eetcafé’s tot luxe restaurants. ‘Wereldberoemd’ in Rotterdam is het Jazz Festival dat jaarlijks in Hillegersberg gehouden wordt.

Sportief Hillegersberg

Weidse plassen en een roei- en zeilvereniging bieden watersporters prima voorzieningen om actief hun sport te beoefenen. Sportfacilteiten voor hockey, paardrijden en voetbal zijn er volop en fietsen en wandelen kan in het nabijgelegen Hoge en Lage Bergse Bos. Voor golfliefhebbers is het Golf Centrum Rotterdam met een driving range met tachtig overdekte afslagplaatsen en een 9 holes baan ideaal. In Bergschehoek, op vijf minuten rijden afstand, ligt het recreatieschap ‘De Rottebergen’. De verschillende delen van dit recreatiegebied, met ondermeer skate-, rolski- en klimbanen, hebben elk een eigen karakter. De unieke golfbaan heeft aangelegde hoogteverschillen die u aan de Ardennen doen denken.

Uitstekend bereikbaar

Zowel met de auto als per openbaar vervoer is de locatie uitstekend bereikbaar. Via de Ring Rotterdam (A20), de A13 en de N209 zit u snel in Utrecht, Den Haag/ Amsterdam of Breda. Op loopafstand van uw appartement liggen haltes voor tramlijn en de buslijnen 35 en 37. Voor de RandstadRail kunt u vertrekken vanaf halte Melanchtonweg en halte Meijersplein: ideaal voor een snelle verbinding naar Den Haag en Zoetermeer én uiteraard het centrum van Rotterdam. En wilt u zakelijk of privé andere wereldsteden bezoeken? Een comfortabele vlucht vanaf Rotterdam Airport brengt u er in no time.
 


© Douglasspar 2024 | Cookie Verklaring