Appartementen

Luxe, unieke appartementen
De Douglasspar bestaat uit 44 appartementen: 37 luxe 3-kamerappartementen, 3 ruime 2-kamerappartementen en 4 penthouses. De oppervlakte van de appartementen varieert van ca. 73 tot 120 m2. De onderling sterk verschillende plattegronden van de 14 woningtypen komen tegemoet aan uiteenlopende wensen.  Wilt u ruimte voor het ophangen van kunst? Dan is bijvoorbeeld type F ideaal. Bent u gewend aan veel buitenruimte? Kies dan voor Type D. De meeste appartementen hebben een balkon of terras. waarvan de oppervlaktes variëren van ruim 8 tot zelfs 46 m2. Welke woning u ook kiest, alle woningen van de Douglasspar zijn ruim en hebben een hoogwaardig afwerkingsniveau. Vanzelfsprekend zijn de keukens voorzien van alle inbouwapparatuur. En ook de badkamers zijn stijlvol ingericht. Bovendien heeft een groot deel van de appartementen een apart toilet. Kortom wonen in de Douglasspar is wonen in luxe.

 

Nu ook gemeubileerde appartementen
In de Douglasspar zijn ook twee gemeubileerde appartementen beschikbaar. Deze woningen zijn zeer geschikt als u tijdelijk wilt huren of een appartement zoekt om voor bijvoorbeeld voor 1 of 2 jaar in te wonen. 

 

Ultieme combinatie
Huren in de Douglasspar is kiezen voor de ultieme combinatie. Een heerlijk appartement dat aansluit op uw woonwensen, een rustige, intieme en luxueuze woonomgeving, strategisch gelegen vlakbij natuurgebieden, sportfacilteiten, winkels en het centrum van Rotterdam. En dat alles ook nog een gecombineerd met uitstekende verbindingen, zelfs naar en van internationale bestemmingen.

 


© Douglasspar 2024 | Cookie Verklaring